Posvećeni smo da donesemo najbolje u igru na srpskom i to znači zadovoljstvo igranja. Takođe, postavljamo vam pitanje, da li se i dalje zabavljate igrajući?

Za ljubav i poštovanje igre
Smatramo da je naša dužnost da vas nateramo da proverite sve što zakon o igrama na sreću kaže u vašem području. Molimo Vas da proverite da li ste dostigli punoletstvo da biste igrali pre nego što pregledate informacije na LotoSedmica.com i registrujete se na sajtu za online igranje.

Poštujte pravila o odgovornim igrama
Nepoštovanje ograničenja kockanja vezanih za starosnu dob je nezakonito. Maloletnicima nije dozvoljeno da se kockaju i zakonom je strogo zabranjeno da otvore račun igrača dok ne dostignu punoletstvo. LotoSedmica.com se ne može smatrati odgovornim za Vaše postupke.

LotoSedmica.com je posvećen podsticanju modela igre koji je fokusiran na zaštitu igrača. Takođe, mi vam nudimo alate za prepoznavanje problema sa kockanjem i kažemo vam kojim organizacijama da se obratite.

Simptomi prekomernog kockanja
Ako niste sigurni da ćete se razumno kladiti na svoju finansijsku situaciju ili ako ste sve manje u mogućnosti da moderirate svoje sesije za igranje, imajte na umu da možete nametnuti ograničenja za igru direktno na sajtovima. online betting.

Takođe, možete se obratiti institucijama ili organizacijama kako biste pomogli igračima u poteškoćama kao što su Info servis za igrače ili nekoj od zvanicnih službi u Srbiji.

Analizirajte način na koji igrate kroz sledeću listu pitanja. Ako odgovorite sa da na više od jednog, to može otkriti problem zavisnosti ili početak zavisnosti o kockanju.

Budite oprezni: nećete dobiti ubedljive rezultate ako niste iskreni prema sebi. Znate kako da iskoristite vreme da analizirate svoje ponašanje što je više moguće iskreno. Možete se pozvati na ovu listu onoliko puta koliko želite, na potpuno anoniman način. Takođe, imajte na umu da problem sa kockanjem nije neizlečiva bolest i da se ne treba stideti toga. Prvi korak ka informisanju je ogroman korak ka kontroli igre.

Da li osećam toliko želje da igram da često radim manje? Ako je tako, da li se to sve češće događa?
Kada izgubim utakmicu, mogu li odoleti porivu da odmah odigram igru da nadoknadim? Da li se to dešava kada pobedim?
Da li trošim svoj budžet za kuću / hranu / struju za igranje?
Mogu li da sprečim sebe da ponovim svoje dobitke? Ako je tako, kada se vraća?
Da li sam već otkazao povlačenje zarade i iz kojeg razloga?
Da li sam ikada pozajmio, lagao, ukrao ili prodao nekretninu da bih igrao u pravi novac?
Da li da igram online igre umesto da provodim vreme sa svojom porodicom?
Nakon poteškoća, da li se odmah moram okrenuti igri?
Da li mi nedostaje igranje igara do te mere da postanem neprijatan ljudima koji me okružuju?
Da li igra zaokuplja moje misli dan i noć, do te mere da ne mogu da spavam?
Odgovorno igranje je ključni element za kontrolu igre.