Sa nama su sve istine dobre za reći.
Onda je na vama da igrate.

Ako tražite nepristrasne recenzije i proverena iskustva igrača, LotoSedmica.com je referentni pokazatelj za srpske kockare koji zahtevaju transparentnost. Zadnjih pet godina smo proveli vodeći entuzijaste za kockanje na internetu. I mi smo u potpunosti posvećeni da vas usmerimo na sertifikovane i pouzdane onlajn sajtove.

Naš cilj na LotoSedmica.com je da stvorimo pouzdani reper za one koji igraju online. Igramo u svoj novac i tražimo da bude na pouzdanim lokacijama. Tako jednostavno; cilj nam je da otkrijemo istinu. Znajući koji su sajtovi verifikovani i pouzdani, svi pobeđujemo:

  • Zabavno je igrati
  • Bezbednost
  • Odgovorno Klađenje
  • Brza povlačenja novca
  • Vreme i novac
  • Brzina rješavanja žalbi

Tim LotoSedmica.com

Iza sajta LotoSedmica.com, postoje timovi koji zahtevaju najbolje i koji kapitalizuju ono što se dešava. Njegovi stubovi su 3 preduzetnika ujedinjeni istom ambicijom; da postane lider u iGaming konsaltingu.

Sa sedištem u Evropi, kompanija se oslanja na stručnost i preporuke stečene u više od 20 godina raznolikog iskustva. LotoSedmica tim se sastoji od desetak specijalista (urednici, kompjuterska grafika, moderatori koji su takođe igrači), kao i nekoliko slobodnjaka i potvrđenih prognostičara.

Igrajte u svoj novac, ne u vašu sigurnost.

DNK LotoSedmica.com

Sastoji se od 4 fundamentalne vrednosti, koje su u srcu svega što radimo:

Poverenje: Pošto znamo koliko je poverenje važno, ono je neodvojivo od industrije.
Kvalitet: Naš moto je savršenost a cilj nam je pružiti najbolju uslugu.
Fer Igra: Jednakost i paritet online lutrija mora biti na sastanku, jednostavno.
Transparentnost: Kao potrošači, mi imamo pravo na sve informacije, uključujući i isplatu.

Sadržaj LotoSedmica.com

LotoSedmica.com je nezavisni medij specijalizovan za najbolje svetske lutrije. Sadržaj sajta je stoga uglavnom fokusiran na informacije za francuske igrače, i ima za cilj da ih podrži što je moguće bolje tokom njihovih online kladioničarskih aktivnosti.

Mi smo prvi i jedini koji su potpuno posvećeni pružanju informacija o najboljim uslovima za Srpskog igrača. Zato se vaše mišljenje računa. Sve kritike, mišljenja i osvrti proveravaju se zbog njihove nepristrasnosti i objektivnosti pre objavljivanja.