Multilotto.com

Pregled

Multilotto.com je internacionalna lutrijska kladionica koja u svojoj ponudi ima 51 internacionalnu lutriju. Prihvataju sve korisnike starije od 18 godina iz svih zemalja osim iz SAD-a, Američke teritorije, Belgije, Francuske, Kube, Irana, Sudana, Sirije, Avganistana, Bosne i Hercegovine, Etonije, Iraka, Laosa, Ugande, Jemena, Vanuatua i Severne Koreje. Trenutno imaju korisnike u više od 135 zemalja i ubrzano rastu. Multilotto osnovan 2010. godine, a 2012. godine počeo sa radom. Multilotto.com vodi Multi Brand Gaming Limited, kompanija registrovana na Malti sa registracionim brojem C 66946, sa registrovanom adresom na prvom spratu, Stan 3, Centralni poslovni centar, Mdina Road, Zebbug ZBG 9015, Malta. Multi Brand Gaming Limited je licenciran i regulisan od strane Uprave za igre na sreću Malte, pod licencom broj MGA / B2C / 338/2016 izdatom 01.08.2018.godine. Možete kontaktirati Multilotto predstavnike putem telefona: +356 2776 1862 ili email adresa: support@multilotto.com. MultiLotto je dostupan na 18 jezika i ono najbitnije među njima je i Srpski jezik.

Multilotto Pregled

Kad su u pitanju internet provajderi lutrije, čini se da je sve više i više dostupnih na internetu. Naš tim je bio prijatno iznenađen kad je ušao u Multilotto.com. To je čista i usear-friendli stranica koja pruža platformu za ljude da igraju lutriju širom sveta iz udobnosti svog doma, stavljajući opklade na ishode lutrije i još dosta raznih igara. Oni nude bezbedno i sigurno okruženje za korišćenje vaših kreditnih kartica kako za kupovinu tiketa tako i za povlačenje vaših dobitaka.

Ko su oni?

Multilotto.com je registrovan i ima sedište na Malti. Takodje poseduje licencu za igre na sreću regulisanu od strane Švedske. To je relativno mlada kompanija koja je lansirana početkom 2012. godine. Oni su objavili svoju misiju „Da postanu broj jedan za igru na na listi za igranje onlajn lutrije širom sveta“. Po njihovim rečima planiraju da postignu ovo kreiranjem bezbedne i sigurne sredine zajedno sa ispunjavanjem svih potreba igrača onlajn lutrije. Mi možemo samo da dodamo da su po našem mišljenju oni već na vrhu.

Kako radi onlajn Loto?

Registracija na Multilotto.com je prilično standardna. Jedna razlika je u tome što oni jasno kažu da “vaši podaci neće biti deljeni ili prodati trećem licu” Ovo je prvi put da vidimo ovakvu izjavu i ovo je ogroman plus za Multilotto. U većini slučaja na svim drugim sajtovima, našao sam napisano sitnim slovima da mogu i hoće da dele vaše podatke.

Posle registracije, dopunite svoj račun korišćenjem kreditne kartice, i možete početi da kupujete lutrijske tikete online. Trenutno, Multilotto nudi produžen spisak igara na sreću. On uključuje sve velike loto lutrije kao što su MegaMillions EuroMillions, Powerball i druge.

Igrači takođe mogu da se klade na ishod trenutne lutrije. Njihovi uslovi opisuju vam se u procesu.

Multilotto.com Bezbednost

Ponavljam da se obavezuju da neće podeliti vaše lične podatke ili bilo koju drugu informaciju sa trećim licem. Ovo je zaita veliko i jako bitno, jer znači da ne može doći do potencijalne krađe vaseg identiteta, ili da bilo ko dođe u posed vasih personalnih informacija, posebno u vezi lutrije jer znamo koliko su česti pokusaji prevare lažnim “dobitnim tiketima”.

Multilotto.com Bonus

Bonus loto depozit najčešće dolazi kao znak dobrodošlice novim korisnicima, ali i kao nagrada onima koji to već jesu. Prilikom korišćenja bonus depozita na Multilotto-u, Vaš depozit će biti uvećan za određeni procenat do određene sume. Na primer, ukoliko se opredelite za depozit od 10€ i odaberete 100% bonus depozita dobićete dodatnih 10€, što će na kraju rezultovati ukupnoj sumi od 20€ na Vašem računu koju možete koristiti za bilo koju lutriju koja je u punudi na Multilotto.com.
Tu su još besplatni tiket bonus koji Vam omogućava da odigrate jedan red lutrije koju Vi izaberete i osvojite neku od nagrada uključujući i džekpot i sve to besplatno.
Povraćaj novca kao bonus je nagrada koja Vam pruža mogućnost da igrate besplatno do određenog iznosa. Ovo znači da Vam je zagarantovan povraćaj novca za specijalno odigrane tikete u slučaju da ne pobedite. Jednom kada izvlačenje bude održano, novac će biti automatski prebačen nazad na Vaš Multilotto nalog.

Multilotto.com Pritužbe i Žalbe

Nisam mogao da nađem nikakve žalbe. Webutation im je pružila 100% sigurnosti i društvene reputacije. Woorak im je dao samo 51,7% iako je to bilo još u novembru i dalo je preporuke o tome kako se mogu poboljšati. Pozitivni komentari su se svideli drugačijim načinom na koji ljudi mogu dobiti svoje lutrijske karte uključujući i digitalnu kopiju ili dostaviti na vašu kućnu adresu [forums.saliu.com].

U Multilotto.com nema razgovora uživo, tako da sva komunikacija mora biti obavljena putem online forme, e-mailom ili dva telefonska broja u Velikoj Britaniji i na Malti kao kontaktne tačke, iako nema pojma u koje vrijeme je neko tu da odgovori. Stranica za FAQ je ograničena.

Zaključak o Multilotto.com

Multilotto.com ima veliki uspeh u pogledu politike privatnosti, kao i raznovrsnosti igara koje nude. U isto vreme, nisu uspeli da dođu na sve kontrolne liste našeg tima.

 
 
Multilotto.com
90

Multilotto.com je internacionalna lutrijska kladionica koja u svojoj ponudi ima 51 internacionalnu lutriju. Prihvataju sve korisnike starije od 18 godina. MultiLotto je dostupan na 18 jezika i ono najbitnije među njima je i Srpski jezik.

Pozitivno
  • Nema razmene ličnih podataka sa trećim licima
  • Jasna i laka veb stranica za kretanje
  • Raznovrsne igre