LottoHoy

Loto pregled

Od kuće, sa svim udobnostima, ili sa bilo koje lokacije. Jednostavno uz internet konekciju možete pristupiti najvažnijim lutrijskim igrama u svetu zahvaljujući LottoHoy-u.

LottoHoy je mlada kompanija, ali oni imaju puno iskustva i profesionalizma u industriji loto igara i online marketingu.

Njegove usluge i igre rastu iz dana u dan. Trenutno je njihov sajt na engleskom, španskom i ruskom jeziku i malo po malo, drugi jezici će biti dodani u ponudu kako bi igrači mogli da se osećaju prijatnije, koristiti sajt na svom jeziku.

Dizajnirana je čista i lako razumljiva veb stranica. Može se pristupiti sa mobilnih uređaja na iOS-u i Android-u, stolnim računalima i tabletima.

Sigurnost njihovih klijenata je najvažnija

LottoHoy.com, je 100% sigurna platforma. Sve transakcije su regulisane sigurnosnim protokolima sa 256-bitnim A + SSL certifikatima za zaštitu razmjene elektronskih informacija.

Klijenti mogu blagovremeno kupovati tikete na lutriji ili uplatiti depozit na svom korisničkom računu, kako bi imali sredstva za buduće kupovine. Sve kupovine su potvrđene putem e-pošte.

Dobijene nagrade odmah se pripisuju na račun klijenta i od tog trenutka su dostupne za povlačenje.

Lutrije dostupne na LottoHoy platformi

Širok izbor lutrija je dostupan svima, redovnim igračima, povremenim igračima ili potencijalnim igračima. Trenutno možete igrati:

PowerBall i MegaMillions.
Euromillions i Eurojackpot
Italian SuperEnalotto
La Primitiva, Bono Loto i Gordo de la Primitiva.
UK Lottery iz Velike Britanije
Polish Lotto iz Poljske
Powerball AU, Oz Lotto, Pon / Sre Lotto i Subota Lotto iz Australije

Prednosti LottoHoy-a

Igrači se ne obavezuju da kupuju karte u serijama. Klijent može izabrati da igra jednostavnu liniju ili ulog, ili onoliko linija koliko želi.
Na ekranu svake lutrije imate 5 kolona koje se mogu duplirati klikom na dugme MORE LINES.
U slučaju da želite da reprodukujete više kolona u istom izvlačenju, jednostavno popunite prvih 8 ili 10 redova (u zavisnosti od lutrije) potvrdite i vratite se na isti ekran da popunite onoliko kolona.
Odabir broja se može obaviti ručno označavanjem željenih polja ili dopuštajući samom sistemu da slučajno generiše kombinaciju.
Možda je najvažnija prednost cena opklade. Verovatno najniža cena svih sličnih platformi.

Metode plaćanja dostupne na LottoHoy

LottoHoy prihvata više načina plaćanja kako bi osigurao da svi igrači mogu lako pristupiti i učestvovati u igrama.

Svaki korisnik može birati između različitih načina plaćanja kao što su kreditne / debitne kartice, VISA, MasterCard, Skrill, Neteller. Takođe nudi i druge inovativne metode kao što su Piastrik, entercash, ecoPaiz, paysafecard, entropay, PayPal, Bitcoins i druge kripto valute.

Bonusi, pokloni i VIP klub

Najveći bonus je održavanje razumnih cena, čak i ispod ostalih konkurenata.

Pored toga, oni imaju široku ponudu ekskluzivnih promocija. Dakle, ako ste registrovani igrač dobićete ponude direktno u vašoj e-pošti. Kao što su nam rekli, ne vjeruju da su svi korisnici isti, pa radije kreiraju personalizirane promocije.

Korisnički servis na LottoHoy

Možete da posetite odeljak FAQ, gde ćete sigurno naći odgovor na bilo koje pitanje koje se može pojaviti. Ali, ako to nije dovoljno, možete ih kontaktirati putem telefona ili e-maila kako bi rešili bilo koji Vaš problem 24/7 – 365 dana u godini.

 
 
LottoHoy
90

LottoHoy je nova online platforma za prodaju lutrijskih tiketa širom sveta, imaju igre sa najvećim džekpotovima. LottoHoy želi biti referentna platforma u online lutriji, i celi tim ljudi koji čine njegovu strukturu, svaki dan teži poboljšanju svoje usluge.

Činjenice
  • Bonus Dobrodošlice
  • Moguća kupovina jedne kombinacije
  • 14 međunarodnih lutrija