Lotto247

Pregled

Igranje igara na sreću je odličan način da ubijete vreme i osetite uzbuđenje dok čekate pobedničke brojeve, sa šansom da osvojite velike nagrade. Sa online lutrijskim sajtovima, otišli ​​su dani čekanja u redu u lutrijskim prodavaonicama da se ulože i kupe karte. Lotto247 je jedna veb stranica na kojoj možete pronaći 14 različitih internacionalnih loto igara, uz bonus od igara na sreću, brzih lutrija i greb-greb kartica. Njihova platforma je licencirana od strane Curacao Gaming komisije, tako da možete biti sigurni da su oni legalni i regulisani. Imaju ograničen broj igara u poređenju sa konkurencijom, a njihovi uslovi isplate su malčice komplikovani. S tim u vezi, možda ćete želeti da pogledate šta oni nude. Čitajte dalje da saznate više o Lotto247!

Otvaranje naloga na Lotto247

Kreiranje naloga na Lotto247 ne odstupa od uobičajenog procesa i može se obaviti za nekoliko sekundi. Sve što treba da uradite je da unesete neke lične podatke, kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, datum rođenja i kontakt broj. Morate biti sigurni da dajete prave podatke za kontakt zato što će vam poslati e-mail ako ste osvojite 200 € ili manje, i da vam upute poziv za dobitke iznad € 200. Igrači iz celog sveta mogu kreirati račun i igrati igre na lutriji na ovoj platformi, čak i one koje se nalaze na nekim američkim teritorijama. Jedine zemlje i oblasti u kojima ne pružaju usluge su SAD, Francuska, Holandija i Curacao.

Lotto247 podržava nekoliko načina plaćanja za uplatu i povlačenje sredstava: prihvataju Visa, MasterCard i Entropay kreditne kartice; EFT transferi putem bankovnog transfera, Banamek, BancoDoBrasil, Bradesco, Itau, Santander, finske banke, Trustpay i Vebpay; eVallets i Prepaid preko Neteller, Skrill, PaySafeCard, MTS, Todito Cash, Abakoos, Moneta, DineroMail i KIVI Vallet; blizu trenutnih bankovnih transfera sa Giropai, Przelevi24, Sofort-Uberveisung, EPS i Trustli; i plaćanja gotovinom i vaučerima preko Boleto Bancario, BBVA Bancomer, Okko i Multibanco.

Igre u ponudi

Lotto247 sadrži međunarodne lutrije, od velikih do malih: imaju SuperEnamak, Powerball, ElGordo de Navidad, ElGordo, MegaMillions, EuroMillions, SuperEnalotto, EuroJackpot, UK lutrija, Ozlotto, La Primitiva, Lotto 6aus59, OZPowerball, France loto i Mega Sena. Oni takođe nude specijalne igre, koje se odnose na određene igre na sreću, i Keno, što je brza verzija vaše redovne igre na sreću. Na kraju, oni takođe imaju greb-greb za instant dobitke, koje možete koristiti da vam prođete vreme dok čekate datum izvlačenja.

Keno

Keno je zabavan način za igranje na lutriji bez čekanja na datum izvlačenja. Umesto fiksnih datuma žreba svake sedmice, izvlačenje se vrši svaka 3 minuta, tako da možete nastaviti sa klađenjem i pobjedom sa samo trenutkom svog vremena. Postoje dve verzije, Keno 9 i Keno 12, obe sa 80 brojeva koje možete izabrati – u Keno 9, birate 9 brojeva, a u Keno 12 birate 12 cifara. Možete odabrati vlastite brojeve, ili dopustiti da brzi generator odabere za vas. Takođe morate da navedete broj nerešenih po igri. Onda ste spremni da igrate Keno!

Proces isplate

Uslovi za isplatu Lotto247 su malo drugačiji od uobičajenih – na osnovu njihovih odredbi i uslova, pobednici su klasifikovani u tri kategorije. Pobednici džekpotova pripadaju kategoriji A, pobednici drugog mesta u kategoriji B, i svim drugim sekundarnim nagradama za kategoriju C. Sada, za prve dve kategorije, ako vaša opklada dovede do pobede i ne postoje drugi pobednici koji su proglašeni zvaničnim izvlačenjem, dobićete punu nagradu kao što je reklamirano. U međuvremenu, ako postoje drugi pobednici, onda će jackpot biti podeljen u skladu sa tim. Za one koji su u kategoriji C, nagrade će biti iste kao i reklamirane.

Postoje i posebni termini za isplatu lutrijske igre: za Powerball i MegaMillions, ako Lotto247 ili njegova osiguravajuća kuća odluči da vam da paušalnu sumu za svoj dobitak, pobednici kategorije A dobijaju samo 60% od oglašenog iznosa, manje od drugog procenta od paušalnog iznosa. Za SuperEnaMak, Lotto247 može odlučiti da isplati preko paušalnog iznosa, ili godišnje, koji može trajati do 39 godina. Uslovi isplate mogu zaista biti zbunjujući, tako da možete kontaktirati njihov tim za podršku za više detalja.

Korisnički servis

Lotto247 ima odeljak za često postavljana pitanja u kojima možete naći više informacija o procesu igranja, njihovim pravilima, uslovima i odredbama i drugim relevantnim detaljima. Ako želite da dođete do njihovog tima za podršku, možete to da uradite tako što ćete pokrenuti sesiju ćaskanja uživo ili im poslati e-poruku. Možete ih pratiti i na društvenim mrežama putem Facebooka.

Zaključak

Lotto247 ima još da postane najbolji online lutrijski sajt, ali je na izuzetno dobrom putu. Oni imaju Comodo SSL enkripciju kako bi zaštitili podatke od zlonamernih aktivnosti, a licencirani su od strane Curacao Gaming komisije, tako da su njihove procedure regulirane. Osim lutrijskih igara, oni poseduju lutriju, Keno i grebalice i prihvataju razne opcije plaćanja. Moraju pojednostaviti proces isplate, jer imaju konfuzan proces, i ne bi bilo štetno ako dodaju više igara na sreću u svoju listu. Ali ako ne budete izbirljivi sa igrama, Lotto247 bi trebao biti dobar izbor.

 
 
Lotto247
90

Lotto247 je sajt za online lutrijske igre koji omogućava igračima pristup 14 međunarodnih lutrija iz udobnosti svojih domova. Oni obezbeđuju bezbedno okruženje koje štiti privatnost svakog člana i garantuje isplatu onima koji pobede. Osim toga, Lotto247 omogućava igračima da kupe trenutne tikete i učestvuju u Keno igrama.

Činjenice
  • Četrnaest međunarodnih lutrija
  • Nema naknada za povlačenje dobitaka
  • Sajt jednostavan za korištenje