Jedna od najnovijih lutrija je EuroJackpot. To je multinacionalna lutrija koja se igra jednom nedeljno. Prilično je mlada – počela je u martu 2012. Izgleda da je ovo za mene malo zanimljivije od mnogih drugih. Kao multinacionalna lutrija, ona takođe privlači neku dobru akciju koja znači brzu izgradnju jackpota.

Kvote na EuroJackpot Lutriji

EuroJackpot Lotteri se citira na otprilike 1 u 59 miliona u odnosu na 1 u 117 za EuroMillions ili 1 u 139 miliona u njemačkom Lotu za osvajanje velikog jackpota. Dobijanje lutrije se ipak svodi na određenu količinu sreće, ali volim da povećavam svoje šanse.

Pravila EuroJackpot Lutrije

Ovo je prilično jednostavna igra pogađanja pet brojeva (od 1 do 50) plus dva bonus broja (od 1 do 8) koji se zovu srećne zvezde. Nagrade se dodeljuju za 12 nivoa, tako da isplata za pogađanje jednog broja plus dve srećne zvezde uzima šanse do 1 na 35 da bi se nešto osvojilo. EuroJackpot izvlačenje se održava svakog petka u 21:00 u Helsinkiju.

Uslovi za učestvovanjem

EuroJackpot Lotteri igrači moraju biti stariji od 18 godina i stanovnici jedne od zemalja koje zvanično učestvuju. Ovo trenutno uključuje Hrvatsku, Dansku, Estoniju, Finsku, Njemačku, Island, Italiju, Letoniju, Holandiju, Norvešku, Sloveniju i Španiju. Srećom, postoje online provajderi lutrije koji omogućavaju igračima da uđu u igru.

Izaberite svoj pobednički EuroJackpot lutrijski broj!

Nadam se da je danas dovoljno dobar dan za vas. Želite da bude još bolje? Pridružite se Evropskom pokretu i kupite EuroJackpot lutrijske tikete online – to je apsolutno lako i sigurno!

Jackpot na EuroJackpot Lutriji

EuroJackpot Lutrija počinje sa minimumom od 10 miliona evra i raste do granice od 90 miliona evra. Meni se lično sviđala njihova stara pravila. To je značilo da kada je dostigao određeni nivo i da niko nije dobio sve džekpotove, džekpot bi se srušio na sledeći nivo.

EuroJackpot Pritužbe

Narode, nisam se ni trudio da odem tamo. Ovo je zvanična lutrija. Mlada je, ali plaćaju već redovno. Oni imaju uobičajenu e-poštu i buku pune pošte od ljudi koji koriste reputaciju ove lutrije da idu za ličnim podacima za krađu identiteta i prevare ljude za naknade za obradu ‘njihove pobede’. Važno je zapamtiti da igrači ne mogu pobediti ako nisu igrali!

Čija je EuroJackpot Lutrija

EuroJackpot Lutrija je u vlasništvu zemalja koje učestvuju. Prihodi se odnose na “dobre uzroke” u tim zemljama, ali to je dovoljno mlada lutrija koju podaci još nisu objavili. Imajući u vidu sva pravila i propise (kao i dečak koji oni vole da ih primenjuju) Evropske unije, mogu samo da pretpostavim da su svi na snazi. Dobra vijest je da nisu imali problema s isplatom pobjednicima.

Zaključak o EuroJackpot Lutriji

EuroJackpot Lutrija ima dobar odnos za osvajanje najniže nagrade sa 1 prema 35 kvotom. Izgleda da ima bolje koeficijente od nekih drugih lutrija i to se vidi na velikim isplatama. U januaru 2013. godine, jedna osoba u Finskoj osvojila je veliku dobit od 26,540,651.

Činjenice:

  • Zvanična lutrija
  • Veliki Džekpot
  • Dobre Kvote